Sneeuwkettingen kopen

Sneeuwkettingen kopen

We hebben elke bandenmaat in voorraad en verhuren zowel zelfspannende als handmatig aan te brengen sneeuwkettingen, en dit van de meest bewezen merken – Weissenfels en König.

Met welke wagen u ook rijdt, BOSTHON Sport biedt de makkelijkste, snelste en meest gebruiksvriendelijke sneeuwkettingen aan. Blader vlug eens door ons uitgebreide aanbod van sneeuwkettingen.

Weissenfels is één van de topmerken onder de sneeuwkettingen. Het meest bekend zijn de Clack&Go-sneeuwkettingen. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen – we verkopen sneeuwkettingen voor auto’s, 4x4’s, SUV’s, MPV’s, mobilhomes, bestelbussen, touringcars, bedrijfswagens en trucks.

Elk van deze sneeuwkettingen zijn erg makkelijk te bevestigen, zelfs voor ietwat minder handige harry’s en henriëtta’s. Op eenvoudig verzoek worden de kettingen door onze montagedienst als demo op de wagen opgelegd. Alle nodige instructies en wettelijke voorschriften worden steeds aan de huurder meegegeven. Kwaliteitscontrole en veiligheid zijn voor ons zeer belangrijk.