Offerteaanvraag

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Na het aanvragen van de offerte, krijgt u per e-mail meteen een duplicaat toegestuurd. We contacteren u zo spoedig mogelijk – gelieve dan ook uw e-mailadres en telefoonnummer op te geven.

Enkel wanneer u de reservatie bevestigd heeft, gaat u de verbintenis aan het product te huren en stemt u met de huurvoorwaarden in. U wordt ten laatste één week voor afreis gecontacteerd om de plaatsingsdata vast te leggen.

BOSTHONSport heeft bij een lastminutereservatie (minder dan 14 dagen voor afreis) het recht een meerkost van € 25,00 aan te rekenen, maar dit enkel wanneer een Thule-voetenset niet meer aanwezig. We doen er alles aan onze voorraad zo ruim en divers mogelijk in te slaan, maar op is op. Reserveer tijdig!

Dakkoffer
Skidrager
Fietsdrager
Geen zorgen – we hebben heel wat verloopstekkers in ons gamma. Let wel, in bepaalde lidstaten van de Europese Unie moet uw fietsendrager voorzien zijn van een mistlicht. Dit kan enkel met 13-polige aansluitingen.
Fietskoffer
Golfkoffer
Sneeuwkettingen
(bandbreedte in millimeter/breedte-hoogteverhouding/velgdiameter in millimeter)
Auto
Gelieve uw kenteken- of nummerplaatcode van uw wagen op te geven.
Ondanks onze enorme voorraad aan draagsysteemtypes en -versies, zijn onze zeldzame kits niet altijd beschikbaar. Is uw wagen ouder dan tien jaar, is het mogelijk dat wij u een toeslag van € 25,00 aanrekenen.
Het is van enorm belang dat u de juiste voetenset voor uw auto kiest. En wat u kiest, is geheel afhankelijk van uw dak. Raadpleeg het overzicht van de montagemethoden. Deze pagina opent in een nieuw venster of tabblad. Sluit het om weer hier terecht te komen. BOSTHONSport heeft bij een lastminutereservatie (minder dan één maand voor afreis) het recht een meerkost van € 25,00 aan te rekenen, maar dit enkel wanneer een Thule-voetenset niet meer aanwezig is. We doen er alles aan onze voorraad zo ruim en divers mogelijk in te slaan, maar op is op. Reserveer tijdig!
Montage
Huurde u in het verleden reeds een dakkoffer, skidrager, fietsdrager of draagsysteem en geldt deze offerteaanvraag voor dezelfde wagen? Vul dan onderstaande gegevens in. Deze vindt u op uw huurovereenkomst terug.
Accessoires
De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. De huurprijs van dit handige extraatje bedraagt € 1,00 per dag. Huurt u als vroege boeker voor in de maanden augustus en september een dakkoffer met draagsysteem voor minstens 10 dagen? Dan belonen we u met een gratis Thule Box Light én een VIP-carwashbeurt op de demontagedag.
De Thule Go Pack-tassen garanderen een optimaal gebruik van de dakkofferruimte, zodat ook de snuit van de dakkoffer mooi opgevuld wordt. De huurprijs van deze set van vier tassen bedraagt € 4,00 per dag.
Persoon

Voor een vlotte afhandeling van uw offerteaanvraag dient u uw telefoonnummer of mobiel nummer op te geven. *

Termijn
Reserveringsopties
Kan u onverwachts niet op reis vertrekken, betaalt u slechts de waarde van de annuleringsverzekering. Huurt u een dakkoffer, skidrager of fietsdrager, dan kost een annuleringsverzekering € 15,00. Voor fietskoffers, golfkoffers of sneeuwkettingen bedraagt de prijs van de annuleringsverzekering € 20,00.
Ik verleen BOSTHON Sport de toestemming mijn persoonsgegevens met het oog op directe marketing te verwerken. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.
15 + 5 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.